Hylätty Nalle suuren autiotalon kauniissa keltaisessa käytävässä.

Kommentoi

Hylätty Nalle aution talon keltaisessa käytävässä.

Hylätty Nalle aution talon keltaisessa käytävässä.

Hylätyn Nallen viimeksi vieraileman autiotalon ylivoimaisesti mielenkiintoisin ja valokuvauksellisin tila oli lähes koko talon läpi kulkeva pitkä keltainen käytävä, jonka maalipinnan oli jo vuosia sitten alkanut rappio kauniisti kuvioinut ja jonka seinille käytäviä reunustavista huoneista tulviva valo loi kauniita varjoja .

Kuvauksissa keskityin lähinnä talon erikoisen käytävän ja suuren salin kuvaamiseen, sillä useimmat talon huoneista eivät saaneet valokuvauksellista inspiraatiotani syttymään, joko vaatimattoman ulkonäkönsä tai pienuutensa takia.

Kuten aiemmin julkaisemassani talossa kuvatun videon yhteydessä kerroin, tämän värikkään talon käyttötarkoitus jäi minulle epäselväksi. Selvästikään se ei voinut olla ollut tavallinen asuintalo, sillä taloa hallitsi todella suuri kauniilla takalla koristeltu salimainen huonetila.

Rakennuksessa oli ollut myös koneellinen kylmiö ja melko suuri keittiö. Lisäksi talon kahdella seinustalla sijaitsevien ulko-ovien suuri koko ei sopinut siihen ajatukseen, että talo olisi voinut olla joskus asumiskäytössä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.