Katso kuinka läheltä autoani suokukkoparvi lentää!

Kommentoi

Koska tietokoneeni on edelleen toimintakelvoton, julkaisen Lumia 1020:lla kuvaamani lyhyen videon, jossa tieltä lentoon lähtevä suokukkoparvi sujahtaa aivan tuulilasini editse.

Tilanne syntyi, kun lähestyin varovasti keskellä tietä soidintavia suokukkoja. Tällöin tiellä ja sen vieressä olleet naaraat pelästyivät autoani, mutta komeissa soidinasuissa olleet koiraat jäivät jatkamaan soidinleikkejään.

Toivottavasti voin jossain vaiheessa lähiaikoina näyttää osan siitä videomateriaalista, jonka onnistuin varsinaisella kamerallani hetkeä myöhemmin kuvaamaan tiellä soidintavista koiraista.

Viime illat olen itse asiassa viettänyt juuri suokukkojen sekä monien muiden kahlaajien seurassa.  Syy tähän on se, että muutama päivä sitten olleet rankkasateet muodostivat poikkeuksellisen suuria lammikoita monille alueen pelloille.

Samalla sateet pysäyttivät hetkeksi pohjoiseen matkalla olleet kahlaajat, ja niitä jäi suurin joukoin ruokailemaan näille tulvapelloille.

Ps. Videon laadulla ei voi tällä kertaa kehuskella, sillä se on kuvattu Lumia-kännykällä eikä sitä ole myöhemmin myöskään mitenkään käsitelty. Tällä hetkellähän en  pääse käsiksi myöskään mihinkään työkoneeni kuvan- tai videonkäsittelyohjelmaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.