Hylätty Nalle kansainvälisessä autiotalossa – Katso video.

2 Kommenttia

Hylätty Nalle löysi pitkästä aikaa uuden ja mielenkiintoisen kohteen, josta oli niin mielenkiintoisia värejä kuin ennen kaikkea todisteita talon viimeisiksi asukkaiksi jääneiden laajasta kielitaidosta.

Nyt julkaisen kuitenkin vain lyhyen Lumia 1020:lla kuvaamani videon tuosta mielenkiintoisesta talosta.

Palaan myöhemmin aiheeseen ja kerron joitakin talossa tekemiäni huomioita sekä näytän ne Hylätty Nalle-kuvat, jotka onnistuin talossa tallentamaan.

P.s. Muistathan valita videosta HD-laadun.

2 Comments

 1. Maarit Matilainen

  Hei!
  Seurasin kuvaa kuin jännitysnäytelmää, koko ajan odotin, että mistä se putkahtaa. Putkahtihan se sieltä se kansainvälisyyskin, muuten oli paljon omalle iälleni tuttuja esineitä. Joku on varmaankin joskus elänyt tuossa talossa onnellisena, perheenä, tulevaisuuteen uskoen ja luottaen, ja sitten ehkä yksin ja sitten lopulta … talossa asuu vain hiljaisuus.

  • Olli

   Moi!
   Se, miksi kutsun taloa kansainväliseksi selviää viimeistään siinä vaiheessa, kun – mahdollisesti jo seuraavassa jutussani – kerron mitä talosta ja sen asukkaista on siellä vielä olevien tavaroiden perusteella on selvinnyt. Videolla ei kansainvälisyys todellakaan ole korostetusti esillä, mutta on loogista käyttää talosta samaa nimeä kaikissa siitä kertovissa jutuissani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.