Todellinen Angry Bird ihmettelee blogini 60000 lukukerran rajan ylitystä.

2 Kommenttia

Tämä punakylkirastas on oikea angry bird.

Maaliskuussa 2010 aloittamassani blogissa ylittyi eilen 60000 lukukerran raja.

50000  lukukerran ylittämisestä ehti kulua vain tasan kaksi kuukautta.

Kun kaksi kuukautta sitten päivittäisiä lukukertoja oli keskimäärin reilu 100, niin tällä hetkellä keskimääräinen päivittäinen lukukertojen määrä on yli 200. Tässä kuussa lukukertoja on ollut jo yli 6000.

Aluksi suuri osa lukijoistanihan ohjautui blogiini facebook- sivujeni kautta, mutta jo pitkän aikaa suurin osa kävijöistä on löytänyt tänne hakukoneiden, etenkin niiden kuvahakupalveluiden,  kautta. Hakukoneiden kautta blogiini ohjautuvien osuus on tällä hetkellä reilut 95 %.

Punakylkirastas piipittää maassa.

 

P.s. Itse asiassa kuvan punakylkirastas osoitti huomattavasti kuuluisia kaimojaan rauhallisempaa ja ennen kaikkea parempaa käytöstä. Se nimittäin yksinkertaisesti piipitti kimeästi paikallaan kuin kerjäten ruokaa emoiltaan.

2 Comments

  1. zero

    Vihaiset linnut kiinnostavat miljoonia, tavalliset tuhansia ja yksi kolhittu varpunen tuskin ketään.
    Minä lukeudun silti tuohon viimeiseen joukkoon. Olen nähnyt kaikenlaisia luontoystäviä tässä vuosien varrella. Muotiasiat ovat muotiasioita, mutta muovinen elämä vaan jatkaa voittokulkuaan ja viihdetyhmyys / helpon elämän vaatimus. Lintu tietää tuolla korkealla miten tulee elää. Monet ihmiset taitavat olla kateudesta vihreitä.

    • Olli

      Totta virkat. Kukapa ei haluaisi liitää kotkan siivin taivaan sinessä sen sijaan, että juoksee itsensä läkähdyksiin itsensä tai toisten rakentamassa oravanpyörässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.