Hylätty Nalle palaa jälleen autioon kivitaloon – Katso video.

1 Kommentti

Kun viime syksynä aloitin löytämäni leikkinallen innoittamana Hylätty Nalle-projektini, aluksi tavoitteeni oli valokuvata kaikkea ihmisten aluksi tavitsemia mutta sitten jostain syystä hylkäämiä asioita. Ensin innoissani kuvasin jopa esineitä, myös auki kaivetun harjun kohtaloa yritin havainnollistaa nalleni avulla.

Vastaani tuli kuitenkin yhä enemmän hylättyjä ja autioita taloja, jolloin syntyi Hylätty Nalle-projektini sellaisena, kuin se nyt on.

Nyt alkukesällä sitten huomasin, että kuvieni antama kuva taloista oli monessa suhteessa harhaanjohtava. Kuvani kertoivat taloista lähinnä vain sen, minkä minä halusin niistä kertoa.

Tästä syystä päätin myös videokuvata talot, jotta jokainen Hylätystä Nallesta kiinnostunut näkisi talot mahdollisimman tarkasti sellaisina, kuin ne todellisuudessa ovat. Tämän päätettyäni ymmärsin, että minun olisi jossain vaiheessa palattava niihin kuvaamiini autioihin taloihin, joita en ollut aluksi hoksannut kuvata videolle.

Nyt olen videokuvannut kuvannut kaksi viime syksynä valokuvaamaani autiota taloa.

Näistä julkaisen ensimmäisenä videon autiossa kivitalossa kuvatun videon.

Jos et ole vielä nähnyt kuviani Hylätystä Nalle tässä autiossa talossa, voit nähdä ne tästä.

1 Comment

  1. E. Salonen

    E.Salosen blogin tarjonta kasvaa jälleen. Tarjolla on videoita (toistaiseksi 2), keskustelua ja kuvakokoelmia (toistaiseksi 7). Blogissa on myös runsaasti luontolinkkejä ja nyt myös luontoblogeja. Kirjoitussarjoja blogissa ovat kuvankäsittely luontokuvauksessa, Tunnistatko?, hyönteiskuvia (aina kun mahdollista) ja kuukauden kuva. Nyt meneillään on E. Salosen kuukauden kuvan valinta. Äänestys päättyy muutaman päivän kuluttua. Ooite on siis http://esalonen.blogspot.fi/.

    Tervetuloa,
    E. Salonen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.