1960-luvun Kajaani- kortteja on katsottu jo yli 10000 kertaa – Näe uusin löytö

Kommentoi

Kajaani 1960-luvulla, Pohjolankatu ilmakuvassa

Kajaani 1960-luvulla, Pohjolankatu ilmakuvassa

Jos on Siiri-kissan kehräyksen YouTubessa saama suosio yllättänyt, niin vähintään samaa on sanottava reilut kaksi vuotta sitten julkaisemistani vanhoista Kajaani-aiheisista mustavalkeista postikorteista. Niitä on nimittäin käyty katsomassa jo yli 10 000 kertaa.

Kortteja kohtaan viime vuoden lopulla kasvaneen kiinnostuksen takia julkaisin sitten viime joulukuussa uuden sarjan postikortteja, jotka eivät kuitenkaan ole olleet niin suuren kiinnostuksen kohteita, kuin ensimmäisen sarjan kortit. Niitä on tähän mennessä käyty katsomassa noin 1300 kertaa.

Yllättäen löysin kuitenkin vielä yhden Kuva-Hynniseltä pelastamiani mustavalkeita kuvia, jonka julkaisen siis nyt tässä yhteydessä. Veljekset Karhumäen ottaamalla ilmakuvalla on itselleni erityinen merkitys, sillä siinä näkyy entinen kotitaloni Kauppakadun ja Kirkkokadun risteyksessä.

Kuva-Hynnisen myymälä sijaitsi muuten samaisen 50-luvulla rakennetun kerrostalon katutasossa. Liikkeen kuvaamo ja laboratorio olivat puolestaan aivan asuntomme yläpuolella viidennessä kerroksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.