Teeri ruokailee pajunkissaviidakossa.

2 Kommenttia

Näyttää pajunkissat olevan todella teerien herkkua, sillä nyt jo kolmena iltana olen tavoittanut teeren napostelemassa pajunkissoja samasta suuresta pajusta.

Eilen illalla naarasteeriä oli kaiken lisäksi kaksi kappaletta.

Ukkoteeriä ei paikalla ole näkynyt eikä kuulunut. Lienevät löytäneet iltaisin parempaa tekemistä.

Kuva: Teeri ruokailee pajunkissoja täynnä olevassa pajussa.

Teeri ruokailee pajunkissoja täynnä olevassa pajussa.

 

2 Comments

 1. Tero Pelkonen

  HIENO!! Tässä kuvassa on paljon katsottavaa. Kerrankin oksat tekevät kuvan ja mitä enemmän oksia sen parempi. Ainakin tässä tapauksessa. Kuvassa ei ole mitään häiritsevää. Värimaailma käsittämättömän hieno ja teeren puvun sävyt toistuvat hienosti pajunkissoissa.

  • admin

   Kiitos kommentista!
   Itse asiassa oksia on useimmiten liian kanssa, eli lintu on täysin niiden takana. Se ei olisi haitta, jos lintua voisi kuvata lähempää, mutta nyt on pakko kuvata useammasta kymmenestä metristä, jotta saan kuvauskulman loivemmaksi. Ensimmäisissä kuvissa oli se ongelma, etten uskaltanut liikuttaa autoa siinä pelossa, että lintu säikähtäisi. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että se on tottunut autooni ja ei juuri välitä, vaikka ajaisin suoraan puun alle – mikä olisi aivan mahdollista. Niinpä olen voinut hakea sellaisen kuvakulman, jolla saan pajunkisssat näkymään kunnolla tummaa taustaa vasten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.