Kohtaaminen “nälkäisen” hirven kanssa.

9 Kommenttia

Hirvi tuijottaa kuvajaa sylki valuen.

Tätä päivää ennen en ollut kohdannut hirveä luonnossa kuin kerran aiemmin lähietäisyydeltä.

Tämänpäiväinen hirvi tulee kuitenkin jäämään mieleeni aivan muusta syystä, kuin siitä että se oli vasta toinen kohtaamani hirvi. Eläin nimittäin jähmettyi tuijottamaan minua lähes minuutiksi. Samalla sen suusta vuoti todella runsaasti sylkeä: Minun siis täytyi olla sen mielestä todella syötävän näköinen!

Pitäisiköhän tässä tuntea itsensä imarrelluksi?

Muuta syytä himoita minua en näet halua uskoa hirvellä olleen –  olihan se oli uroshirvi. Tämän voi päätellä siitä, että sen otsassa näkyi vielä selvästi, missä sen jo pudottamat sarvet olivat olleet.
Uros hirvi painuu metsään.

9 Comments

 1. akileija

  En tarkoittanutkaan mitään suurisuuntaista projektia; oikeastaan jo teit sen.
  Palataan vaan silti lumoavien kuvien ja juttujen äärelle.

 2. akileija

  Olen jo kertonut. Mm. vähintään yhtä erinomaisen oman blogini yhteydessä. Minunkin blogi on paras lajissaan, koska luulen, että se on ainoa; kirjoitan ja kuvaan ainoastaan akileijoihin liittyvää (Akileijat – nuo hurmaavat viettelijättäret).
  Menetköhän lankaan tässä vaihtokauppaehdotuksessani?!

  • Olli

   Ei ajatus sinänsä hassummalta kuulosta, mutta tällä hetkellä en vielä osaa sanoa mitään tarkempaa, sillä minulla menee kaikki aika työhommissa (yo-kokeiden tarkastus).
   Palaan asiaan joko huomenna tai perjantaina. Ok?

 3. akileija

  Pakko vielä palata tähän viehättävään hirvijuttuun. Mitä enemmän olen perehtynyt blogisi kiehtoviin tarinoihin, niin sitä varmempi olen siitä, että tuo hirvi osaa lukea, ja on lukenut blogiasi. Se itseasiassa yritti päästä haastateltavaksesi tai ainakin juttusi aiheeksi!
  Tai sitten
  se parhaillaan jossain kuusen juurella kirjoittaa omaa blogiaan, jossa kertoo sylkirauhaset auki reväyttäneestä kohtaamisestaan O.Korhosen kanssa.

  • Olli

   Kerro lisää, s.v.p.. Mielelläni tuollaisia kommentteja kuuntelen. Lämmin kiitos niistä. Toisaalta jos olet vakuuttunut – yhtä paljon kuin minä – blogini erinomaisuudesta, voit toki kertoa siitä muillekin. Huom! En kerjää. 🙂

 4. Tuomo

  Eiköhän se ole hirvi- ja nautaeläimille normaalia, että “kuola” valuu. Vaan olisikos kuvat yhtä tarkkoja jos kuolan valuttajana olisikin ollut hirven sijasta karhu :-)Voisi siinä kamerakäsi vähän tutista.

  • Olli

   Väitän ettei kamera ainakaan tutisisi, silä sehän on kuitenkin jonkinlaisen jalustan päällä. Toisaalta myöskään käsi ei tutisisi, sillä juostessa, pakoon, ei kenenkään kädessä ole juuri ylimääräisiä värinöitä. 🙂

 5. akileija

  No mitä teit, jotta sait syljen erittymisen loppumaan, ja jotta hirvi luopui aikeistaan ?
  Kuvat ovat selkeitä; kätesi eivät siis tärisseet, eli Sinulla ei ollut ainakaan suurilla tunteilla varustettuja omia suunnitelmia tuon hirven suhteen?!

  • Olli

   Ei siinä todellakaan olleet suuret tunteet minun puoleltani kyseessä.
   Mitä taas hirveen tulee, niin luulen, että hirvi lopulta näki, millaisen otuksen kassa oli tekemisissä. Niinpä se päätti häipyä vähin äänin – vielä kun ehti – etsimään itselleen kauniimpaa kumppania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.