Kurkien koomisen soidintanssin kuvaus meni täysin pieleen – Katso hauska video

2 Kommenttia

Aina ei voi onnistua: Julkaisen kuitenkin tämän mielestäni hullunhauskan kurkien soidintanssin, vaikka itse videon kuvaus epäonnistui nopeasti syntyneen tilanteen yllättäessä minut täysin.

Vain hetkeä ennen riemukkaan tanssihetken alkua kurkipari ruokaili nimittäin täysin rauhallisena, erillään toisistaan. Aivan yllättäen naaras kuitenkin kääntyi yht’äkkiä kohti kumppaniaan ja hilpeä näytös alkoi lähes siltä seisomalta.

Yritin tietenkin ehtiä mukaan tilanteeseen, mutta valitettavasti järjestelmäkamerani tarkennus toimi kovin hitaasti illan hämäryydessä.  Lopulta se kuitenkin löysi jonkin tarkentamisen arvoisen kohteen, jolloin käynnistin välittömästi videotallennuksen. Tiesin kuitenkin heti kuvauksen alkaessa, ettei minulla ollut minkäänlaista varmuutta siitä, oliko kuva tarkentunut kurkiin vai mahdollisesti johonkin muuhun.

En voinut kuitenkaan keskeyttää kuvausta ja ryhtyä tarkentamanaan kameraa uudestaan, sillä kokemuksesta tiesin, että tilanne todennäköisesti tulisi loppumaan niin nopeasti, etten ehtisi enää aloittaa kuvaamista uudelleen.  Tässä arviossa olinkin oikeassa, sillä tanssikohtaus kesti kaiken kaikkiaan vain noin 13 sekuntia.

Voitte arvata, että pettymykseni oli melkoinen katsoessani videon kotona tietokoneella.

P.s. Videon kurkipari on sama, joiden soidintanssista julkaisin valokuvia pari päivää sitten. Video on kuitenkin kuvattu päivää myöhemmin.

2 Comments

  1. Tuula Herrmann

    ei haittaa vaikkei olekaan 1A tarkka, hauska joka tapauksessa, todelliset hiphopparit liikkeellä

    • Olli

      Kiitos lohduttavista sanoista. Mitä taas itse videoon tulee, tärkeintähän kuitenkin on, että tilanne ja sen tunnelma välittyvät katsojalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.