Naurulokki eri näkökulmista – Lähikuvia naurulokin päästä.

Kommentoi

Luontokuvaajan tulisi aina hakea jotain uutta, pyrkiä näkemään tutut kohteet aivan uudesta näkökulmasta. Koska lintu- tai sammakkoperspektiivi olisivat vain vanhan toistamista, yritin lähestyä ongelmaa tavalla, jota kukaan täysjärkinen ei todennäköisesti älyäisi tehdä. Jos kokeiluni onnistuisi,  se antaisi minulle todella mahtavan kilpailuedun.

Naurulokki modistin perspektiivistä

Jos hatuntekijä suosittelisi naurulokille kesähattua hellepäivien varalle, hän todennäköisesti tarjoaisi tälle kaislahattua.

black-headed gull, mouette rieuse, larus ridibundus, skrattmås, kuva, photo

Naurulokki kaislahattu päässä.

Naurulokki silmälääkärin perspektiivistä

Hyvä täytyy lokin näkökyvyn olla, jotta se erottaisi pinnan alla uivan kalan. Mitään vikaa ei näytä olevan myöskään lokkiamme tutkivan silmälääkärin näössä, jos hän todella pystyy tekemään diagnoosin tältä etäisyydeltä.

 

black-headed gull, mouette rieuse, larus ridibundus, skrattmås, kuva, photo

Naurulokki lähikuvassa.

Naurulokki hammaslääkärin perspektiivistä

Eipä tunnu lokkimme hammalääkärin pelkoa tuntevan, koska noin kiltisti pitää nokkaansa ammollaan. Tosin sillä ei taida olle mitään syytä pelkoon, koska sen hampaat näyttävät olevan erinomaisessa kunnossa.

 

black-headed gull, mouette rieuse, larus ridibundus, skrattmås, kuva, photo

Naurulokin kurkku näkyy.

Kuvainfo: Kaikki ylläolevat kuvat ovat peräisin yrityksestän selvittää, millainen lähikuva laitteillani olisi mahdollista ottaa suu auki olevasta naurulokista. Kuvat on otettu yhtenä iltana noin 25 minuutin kuluessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.