Hauska jänis imee videolla varpaitaan!

Kommentoi

Nyt jo useita iltoja kestänyt suhteeni herttaiseen metsäjänikseen sen kuin vain jatkuu. Muutama ilta sitten pääsin melko läheltä näkemään jotain, joka koomisuudessaan yltää aivan sen aikaisempien nukkumiskohtausten tasolle.

Tällä kertaa puputyttöni nimittäin alkoi nähteni puhdistamaan niin turkkiaan kuin ennen kaikkea tassujaan. Viime mainittu toimitus olikin varsin hauskaa katseltavaa, sillä vaikka olin edellisen jänissuhteeni nähnyt jo todella paljon, en vielä kertaakaan ollut saanut nähdä niin läheltä sitä, kuinka huolellisesti metsäjänis jalkansa puhdistaa.

Huom! Jos seuraat videota tarkkaan, voit useammassakin kohdassa todella nähdä jäniksen laittavan koko varpaan suuhunsa. Kyllä kelpaa pupun noin puhtailla koivilla loikkia.

P.s. Kuvaamani metsäjänis on todella “suoraan luonnosta” eli täysin villi eläin. Sitä ei ole myöskään paikalle tuotu, eikä sitä ole sinne edes mitenkään houkuteltu. Kerroin tämän siksi, että ainahan ei näin ole. Valitettavan usein suurella rahalla tuotetuissa luontodokumenttifilmeissä käytetään konsteja, joista ei meille kerrota mitään.

Asiasta kertoo enemmän tästä linkistä nähtävissä oleva englanninkielinen ABC – yhtiön englanninkielinen uutislähetys. Sen aiheena on petos eläimistä kertovissa luontodokumenttifilmeissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.