Videolla Kerkonkosken kaunis talvinen koski-idylli myllyineen

Kommentoi

Kävin viime viikonloppuna katsomassa löytäisinkö saukkoa tai edes koskikaraa Rautalammin Kerkonkosken kylän keskellä olevasta kauniista koskesta. Ei löytynyt, mutta pettynyt en ollut, sillä lähes 20 asteen pakkasen taikoma luontoidylli huuruineen, kuohuineen ja sokerikuorrutettuine puineen lumosi minut  täydellisesti. Jopa siinä määrin, että jäin muutamaksi tunniksi odottamaan valon vähenemistä, jotta voisin yrittää toteuttaa valokuvina sen, mitä sieluni silmin olin jo nähnyt.

Odottaessani päivän hämärtymistä minulla oli hyvää aikaa valita ne maiseman yksityiskohdat, joita halusin kuvillani myöhemmin tutkia. Nämä minua viehättäneet seikat voit Sinäkin nähdä yllä olevasta kuvasta.

En kuitenkaan tyytynyt vain valokuvaaman tuota erinomaisen kaunista jokimaisemaa, vaan tallensin se myös videolle. Videolta näet maiseman sellaisena kuin se todellisuudessa oli. Kerkonkoskella ottamiani kuvia julkaisen heti, kun olen saanut niistä valittua mieleiseni. Todennäköisesti kuitenkin jo seuraavassa blogiartikkelissani.

Kerkonkosken talvinen jokmaisema.

Kerkonkosken talvinen jokimaisema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.