Kuukkelin lähikuvia ja vienoa jutustelua

Kommentoi

Kuukkeli naavaisella oksalla

Kuukkeli naavaisella oksalla

Olen käynyt kuukkelieni luona nyt lähes joka päivä. Kovin suurta valokuvauksen juhlaa ei noista käynneistä ole kuitenkaan muodostunut, sillä päivät ovat olleet ajankohdalle kovin tyypillisiä: Valoa ei ole ollut kuin nimeksi, ja nyt kahtena viime päivänä on lisäksi satanut tihkua.

Kuuntele kuinka kuukkeli juttelee minulle!

Niinpä kuvaamisesta ei ole tullut juuri mitään, mistä hyvänä esimerkkinä eilinen päivä, jolloin en edes yrittänyt ottaa yhtään kuvaa. Suurta murhetta en kuitenkaan suostu asiasta kantamaan, sillä minulla on toki kuukkeliarkistossani jo entuudestaan aivan kohtuullinen kuvakokoelma kuvia suosikkilinnustani.

Nyt käyntien pääasiallinen tarkoitus onkin ollut vahvistaa lintujen luottamusta minuun, jotta voisin myöhemmin yrittää saada joitakin niistä kuvista, joiden ottamista olen jo pitkän aikaa etukäteen suunnitellut.

Huom! Et tietenkään voi olla huomaatta kuukkelia yllä olevassa kuvassa, mutta ei siinä kaikki. Jos katsot oikein tarkasti, saatat nähdä siinä myös toisen mutta hyvin pienen mutta kuukkelille kiusallisen eläimen.

kuukkeli,lähikuvassa

Kuukkeli lähikuvassa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.