Testaa osaatko tunnistaa nämä suuret päiväperhoset – Perhostesti N:o 1.

10 Kommenttia

Mikä on tämä kookas värikäs päiväperhonen?

Mikä on tämä kookas värikäs päiväperhonen?

Mikä on tämä kookas värikäs päiväperhonen?

Mikä on tämä kookas värikäs päiväperhonen?

Mikä on tämä värikäs päiväperhonen?

Mikä on tämä kookas värikäs päiväperhonen?

Mikä on tämä värikäspäiväperhonen?10 Comments

 1. 6/7 ylpeästi

  Olipa hyvä testi. Eilen hämmästelen amiraalia. Maksaruohon kimpussa se viipyi, vaikka muut perhoset pörräilivät ympäriinsä.
  Tämmöinen testi antaa puhtia opiskella lisää upeista perhosista!
  6/7

 2. Raisa Laakso

  Eipä päässyt eka kuvaa pidemmälle, kun next-nappia painamalla poistui vastaus, eikä ohjelma päästänyt eteenpäin, kun ei ollut vastausta.

  • Olli

   Moi! Olen pahoillani asiasta. Kokeilin joka tapauksessa testin tekoa sekä omalla tietokoneellani että kännykälläni, eikä mitäään ongelmia ilmennyt. Sitä, miksi testi temppuili sinulle, en osaa selittää. t. Olli

 3. Birdwingarska

  Hienoa että joku jaksaa värkätä tällasia sivuja! Jospa saataisiin nuoretkin kiinnostumaan perhosista! Valitettavasti perhosten kerääminen ei tänä päivänä ole niin suosittu harrastus kuin muutama vuosikymmen sitten – ja ehkä myös osaltaan tästä syystä jotkut tietämättömät jopa paheksuvat “perhosten murhaamista” vaikka lajin hävittäminen tapahtuu lähes pelkästään ympäristöä muokkaamalla paremmin city-ihmisten tarpeita vastaavaksi:)

 4. Anniina S

  Hei,

  en ole varma voiko tätä kautta laittaa palautetta mutta ISO kiitos tästä sivusta! Kuvat ovat upeita ja tietovisat aivan mahtavia. Mukavaa syyskesää!

  • Olli

   Moi! Tokihan palaute tätäkin kautta onnistuu. Kiitos Sinulle positiivisesta palautteesta. Sitähän ei koskaan ihminen saa liikaa. Ei ainakaan Suomessa. 🙂
   Hyvää syyskesää ja kaunista tulevaa syksyä Sinullekin. T. Olli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.