Varis kuuntelee Edith Piafin laulavan ”Non, je ne regrette rien”.

Kommentoi

Huom! Olen myöhemmin poistanut videolta ääniraidan, koska se YouTuben ilmoituksen mukaan rikkoi tekijänoikeussopimuksia. Ilmoitus on hyvin kummallinen, sillä se oli ladattu YouTuben omasta YouTubeen videoitaan lataaville tarkoitetusta kokoelmasta. 

Jos kuitenkin haluat nauttia, kuten lämpimästi suosittelen, samasta mahtavasta Piafin esityksestä, jota varis videolla kuuntelee,  aukaise  tämä linkki selaimen toisessa ikkunassa .

Muutama päivä sitten sain lukijavihjeen epätavallisen pienestä ja lähes lentokyvyttömästä variksesta.

Koska minulla oli sillä hetkellä sopivasti vapaata, kävin pyydystämässä variksen ja toin sen kotiini, jossa sijoitin sen omaan työhuoneeseeni.

Lintu paljastui – kuten arvata saattaa aliravituksi – ja sitä ilmeisesti vaivasi hengitystietulehdus. Lisäksi ruuan nieleminen oli sille vaikeaa.

Nyt vaakku on kuntoutunut siinä määrin, että sen tarkastaneen eläinlääkärin mielestä sitä ei ole tarve lopettaa, jos ja kun sille vain löytyy sopiva hoitopaikka.

Kokeilumielessä olen antanut sille ruuan lisäksi myös musiikkiterapiaa. Niinpä se on saanut nauttia mm. useita tunteja Chopinin rauhoittavia pianokonserttoja.

Olen soittanut sille myös legendaarisen ranskalaisen laulajattaren Edith Piafin koskettavaa laulua ” Non, Je ne regrette rien” ’Ei, en kadu mitään’.  Sen, miten pikku varis reagoi kappaleeseen, voit nähdä oheiselta videolta.

Valitettavasti Sinun on copyright-syistä kuitenkin tyytyminen kuuntelemaan tuota  alun perin ”Pariisin varpusen” esittämää ikimuistoista kappaletta ilman Piafin elämänmakuista ääntä.  Videolla olevan kappaleen esittää nimittäin miespuolinen laulaja, ja kappale on YouTuben omasta ilmaisen musiikin arkistosta.

Jos kuitenkin haluat nauttia, kuten lämpimästi suosittelen, samasta mahtavasta Piafin esityksestä, jota varis videolla kuuntelee,  aukaise  tämä linkki selaimen toisessa ikkunassa ja sammuta ääni minun videostani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.