Varo taivaalta kurottavaa kättä pikku kalatiiran poikanen!

Kommentoi

Sattuipa tänään somasti: Viimeksi seuraamani kalatiirapoikue, jonka poikaset ovat vain muutaman päivän vanhoja – nuorin vain vajaat kaksi vuorokautta – tulivat luottavaisesti autoni viereen lepäämään. Yksi aluksi aivan kuvakonini kyljen viereen ja myöhemmin jopa auton alle suojaan paahtavalta auringonpaisteelta.

Koska pienet höyhenpallerot niin lähellä, ettei niitä ollut järkevä kuvata huonon kuvakulman takia kameralla, aloin miettiä jotain uudenlaista ratkaisua. Jostain pimeän sieluni ilkikurisista syövereistä tuli tällöin ajatus yrittää kurotella lintua kädelläni ja kuvata tilanne Lumia-kännykälläni.

Eettinen tuoteseloste: Hullun ideani toteuttaminen ei häirinnyt  pintä lintua mitenkään. Päinvastoin se alkoi vähän ajan päästä ensin nukkumaan videolla näkyvällä paikalla, mutta siirtyi tosiaan myöhemmin autoni alle, josta se poistui vasta toisen emon tuodessa poikasille ruokaa. Koko tämän ajan toinen emoista oli vain noin viiden metrin päässä autosta, ja olisi halutessaan voinut puuttua tilanteeseen. Sitä se ei koskaan kuitenkaan tehnyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.