Kuva hirveästä huuhkajasta himoamassa MINUN rusakonpoikasiani!

1 Kommentti

Huuhkaja männyssä

Huuhkaja männyssä

Eilen ilta toi silmieni eteen hirveän näyn: Nälkäinen huuhkaja istui korkealla männyn oksalla ja tähyili ahneesti alapuolellaan avautuvaa tasaista aluetta, jolla loikkivat itselleni kuvausta varten varaamani rusakonpoikaset.

Eikä siinä kaikki, tuo luonnossamme täysin tarpeeton peto aivan selvästi himoitsi myös muita alueella eläviä eläimiäni kuten useita pikkutyllipoikueita tai kivitaskuperhettä. Entä mikä olisi minun jänikseni kohtalo tuon kurjan koukkunokan käsittelyssä. Eikö kukaan tee mitään? Apua!!!

Onneksi on kuitenkin niitä, jotka välittävät vielä luonnosta ja toimivat kuten jokaisen vastuullisen ja täysijärkisen suomalaisen.

He ovat ottaneet käyttöönsä suuren saksalaisen luonnonystävän ja filantroopin A. Hitlerin kehittämän ”lopullisen ratkaisun” menetelmän (Endlösung), jonka avulla kaikki luontoomme kuulumattomat pedot ovat pian pelkkää historiaa.

Näiden rohkeiden esitaistelijoiden toimintaan voit tutustua tarkemmin sekä Luonnontieteellisen museon sivuilla että YLE Uutisissa.

P.s. Rehellisesti sanottuna en tietenkään ollut iloinen kuvassa olevan huuhkajan ilmestyttyä kuvauspaikalleni, mutta en myöskään nähnyt asiassa sen suurempaa ongelmaa. Sillähän oli paljon suurempi syy olla siellä kuin minulla: poikastensa ruokkiminen.

Toisaalta koska luontokappaleita ei voi omistaa, en voinut myöskään paheksua sitä, että se oli viemässä jotain minulle kuuluvaa.

P.s.2. Tällä kertaa blogini kuva ei ole totuttua laatua, vaan sen arvo on sen autenttisuudessa ja sen herättämissä ajatuksissa.

Tags: METLA

1 Comment

  1. Katariina

    Niin…eikä ne kait MITKÄÄN luonnossa elävät/kasvavat eläimet kenellekkään kuulu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.