Kuvakoni juniorin ensimmäinen työtehtävä – Loukkaantunut nuori laulujoutsen.

Kommentoi

loukkaantunut nuori laulujoutsen

Loukkaantunut laulujoutsen turvassa Kuvakoni jr:n sisällä.

Kuukausi sitten luovuin haikein mielin vanhasta uskollisesta työjuhdastani, jota minun on ikuisesti kiittäminen tuhansista ja tuhansista ottamistani kuvista.

Omistuksessani olleista 23 vuodesta viimeisten reilun 10 vuoden ajan se vei minut nurkumatta kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin paikkoihin. Kaiken lisäksi se toimi aina tilaisuuden sitä vaatiessa korvaamattomana piilokojuna, jonka turvallisten peltien sisällä saatoin viettää yhteen mittaan jopa kahdeksan tuntia.

Kuukauden ajan olen nyt omistanut uuden kumipyöräisen kuvaustyökalun. Kovin vähälle sen käyttö on kuitenkin ainakin toistaiseksi vielä jäänyt.

Eilen illalla se sitten vihdoin sai ensimmäisen vaativan työtehtävän. Kyseessä oli nuoren loukkaantuneen laulujoutsen kiinniotto, josta se ilokseni selvisi kaikella kunnialla.

Ainoa oikea Kuvakoni.

Ainoa oikea Kuvakoni matkalla autojen taivaaseen.

Sen, millaiseksi suhteemme tulee kehittymään, tulee tulevaisuus näyttämään. Vaikea on kuitenkin kuvitella juniorin koskaan pystyvän edeltäjäänsä sydämessäni korvaamaan. Toisaalta kaikki on mahdollista. Annetaan Kuvakoni jr:lle aikaa näyttää kyntensä.

P.s. Tätä kirjoittaessani virkeänoloinen harmaa poikanen odottaa pääsyä eläinlääkärin tarkastukseen sekä jatkokyytiä hoitoon.

P.s.2. Molemmat kuvat on otettu Lumia 1020:lla, sillä kummatkaan tilanteet eivät olleet sellaisia, että minun oli syytä tai tarvetta käyttää käyttää kovin paljon aikaan niiden ikuistamiseen.  Etenkin joutsenen kohdalla nopeus oli valttia, sillä kiinnioton takia stressaantunut lintu oli saatava rauhoittumaan mahdollisimman nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.