Siiri-kissan kehräystä kuunneltu yli 100000 kertaa – Nyt myös uusi Siiri-testi.

Kommentoi

Käsittämätöntä mutta totta. Suonenjokelaista Siiri-kissaa on nyt kuunneltu yli 100 000 kertaa, ja äänitystä ladataan edelleen vilkkaasti.

Yksi merkittävä käännekohta oli noin viikko sitten Kissakas -sivustolla ollut artikkeli Siirin jo silloin yllättävän suuresta suosiosta.

Kissakas ei kuitenkaan ole ilmeisesti koko totuus, sillä vaikka Siiri-kissan kuuntelu lisääntyikin hetkeksi Suomessa, varsinainen kuuntelijamäärien räjähdys tapahtui jossain muualla, hyvin yllättävässä valtiossa.

Se, mikä valtio on kyseessä selviä uudessa päivitetyssä Siiri-kissan maailmanvalloitustestissä. Testissä paljastuu lisäksi monia muita mielenkiintoisia asioita.

Saat selville esim. millaisissa todella yllättävissä tilanteissa Siirin kehräystä on kuunneltu, tai kuinka montaa kertaa äänitystä on parhaimmillaan ladattu tunnissa. Samalla selviää myös se, kuinka monessa maassa Siiriä on tähän mennessä kuunneltu.

Siiri-kissan maailmanvalloitustesti n:o 3

Tässä leikkimielisessä monivalintatestissä Sinun on yksinkertaisesti arvattava tai tiedettävä, kuinka Siiri- kissan maailmanvalloitus on loppujen lopuksi sujunut.

Siiri-kissan maailmanvalloitustestin historian lyhyt oppimäärä:

Kun vuoden 2014 alussa julkaisin mustan Siiri-kissani kehräämisestä tekemäni äänitteen, tein sen pelkästä kokeilunhalusta. Samasta, joka oli saanut minut jo aikaisemmin kokeilemaan esim. juoksevan veden synnyttämän ja keskittymistä helpottavan valkoisen kohinan äänittämistä, ja myöhemmin esim. sateen, tuulen tai ukkosen synnyttämän valkoisen kohinan äänittämistä.

Yllätykseni oli melkoinen kun huomasin keväällä sen päivittäisen kuuntelijamäärän alkaneen yhtäkkiä kasvaa hitaaseen mutta tasaiseen tahtiin. Asian innoittamana julkaisin silloin Siiri-testin, jossa testin suorittajan tulisi arvata joitakin tilastotietoja videon suosiosta.

Tuolloin Siirin kehräämistä oli kuunnellut reilut 10 000 ihmistä vähän yli 100 maassa. Niistä ajoista tilanne on muuttunut melkoisesti.  Kuuntelukertoja on nyt reilusti yli 100 000, ja juuri tällä hetkellä Siiriä kuunnellaan joka päivä useita tuhansia kertoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.