Maata niin naurattaa kun pikkutylli kutittaa

Kommentoi

Törmäsin tähän ravintoa etsivästä pikkutyllistä kertovaan hauskaan videonpätkään siivotessani videoarkistoani. Se on otettu tilanteessa, josta otetusta valokuvasta ei sen katsoja löytäisi mitään mielenkiintoista. Siinähän nuori pikkutylli yksinkertaisesti liikuttaa jalkojaan rytmikkäästi vain saadakseen maan alla lymyävät hyönteiset ja madot paljastamaan olinpaikkansa.

Tilanteen hauskuus tulee esiin vasta liikkuvassa kuvassa, videolla.

Vastaavia tilanteita löysin itse asiassa useita. Koin kuitenkin tämän nuoren pikkutyllin jalkojen tanssinomaiset liikkeet suorastaan niin hykerryttäviksi, etten yksinkertaisesti voinut – enkä itse asiassa edes halunnut – estää mielikuvitustani lähtemästä täysin hallitsemattomaan lentoon. Tuolloin epätieteellinen minäni harhautui kysymään itseltään, voisiko olla mahdollista, että linnun rytmikkäässä liikehdinnässä olisikin loppujen lopuksi kyse tanssista.

Entä miltä kuulostaisi, jos maan olisi pakko puhjeta hillittömään nauruun pikkutyllin jalkojen sietämättömän kutittavassa käsittelyssä.

No, pakkohan näin tärkeisiin kysymyksiin oli löytää vastaus. Hyvin vakavamielisten tutkimusteni tuloksen näet ja ennen kaikkea kuulet alla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.