Siiri-kissan rauhoittavaa kehräystä kuunneltu koko maailmassa nyt yli 500 000 kertaa!

Kommentoi

Siiri-kissan mieltä rauhoittava kehräys jatkaa keskeytymätöntä maailmanvalloitustaan. Nyt meni puolen miljoonaan kuuntelukerran maaginen raja rikki. Tällä kertaa Siiriltä kului 100 000 kuuntelukerran keräämiseen kolme kuukautta, eli Siiriä kuunneltiin keskimäärin reilut tuhat kertaa vuorokaudessa. Tämä tarkoittaa sitä että, Siirin päivittäisten kuuntelukertojen määrä on edelleen hitaasti mutta varmasti kohonnut.

Eri sukupuolten välillä ei kuuntelukerroissa ole ollut missään vaiheessa juurikaan eroa, mutta miesten kuunteluosuus on kuitenkin ollut koko ajan naisten vastaavaa hieman suurempi. Tällä hetkellä on miesten osuus 51 prosenttia.

Keskimäärin jokainen kuuntelija on kuunnellut Siiriä noin 9½ minuuttia.

Siirin maailmanvalloituksen edistymisestä kertoo kuitenkin selvimmin se, että sen rauhoittavaa kehräystä on nyt kuunneltu peräti 198 YouTuben maalistan maassa. Ylivoimaisesti suosituin Siiri on ollut USA:ssa, jossa sitä on kuunneltu yli 200 000 kertaa. Seuraavina listalla ovat Iso-Britannia (51 000), Kanada (30 000), Venäjä (27 000), Ranska (21 000) ja Saksa (14 000).

Suomi sijoittuu kuuntelukertojen tilastossa seitsemänneksi, mutta sen niskaan hengittävät tiukasti Australia ja aivan viime kuukausina sijoitustaan kovasti kohentanut Etelä-Korea, joissa molemmissa kuuntelukertoja on vain noin 1000 vähemmän.

Englanninkielisen maailman ylivoima näkyy myös kommenteissa: Noin 400 kommentista kaikki, muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta, ovat englanninkielisiä. Suomenkielisiä ei ole yhtään. Mikä parasta, kommenteista suuri enemmistö on sävyltään positiivisia, jopa kiitollisia.

Kommenttien perustella Siiriä ovat kuunnelleet etenkin toiset kissat, mutta myös todella useat ihmiset ovat kuunnelleet Siiriä. Kissoille Siirin kehräystä on soitettu niiden nukuttamiseksi, rauhoittamiseksi ja viihdyttämiseksi sekä niiden sairauksien helpottamiseksi. Onpa Siiri ollut antamassa lohtua kissoille myös niiden viimeisinä hetkinä maan päällä.

Ihmiset puolestaan ovat kuunnelleet Siirin kehräystä esim. seuraavista syistä: nukahtamisen ja keskittymisen helpottamiseksi, vauvan nukuttamiseksi, masennuksen hoitoon sekä oman kissan kuoleman aiheuttaman kaipauksen hoitoon.

Kaikkein liikuttavin kaikista kommenteista on toistaiseksi ollut pitkä ja monia ajatuksia herättävä kertomus henkilöstä, joka kuunteli Siiriä viimeisillä hetkillään sairaalan sairasvuoteella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.