Kaakkuri lähtee lentoon – Vauhdikas kuva lähitarkastelussa.

Kommentoi

Kaikkea voi kokeilla. Ainakin kerran. Oheinen videoleike lentoon lähtevästä kaakkurista on toteutettu videoimalla yhtä järjestelmäkamerani näytöllä edestakaisin zoomailemaani kaakkurikuvaa. Videokamerana olen käyttänyt Lumia 930 älykännykkää.

Kaakkurin äänet taas ovat peräisin videon kuvaushetkellä soittamaani äänitallennetta, joka on nauhoitettu samalla lammella, millä itse kuvan kaakkurikin on kuvattu.

Videon tarkoituksena on toisaalta näyttää, mikä on ollut tämän kesän tärkein kuvausaiheeni: kaakkurin lentoonlähtö. Toisaalta siitä voi päätellä jotain siitä, minkä tasoisia kuvia olen tähän mennessä onnistunut ottamaan.

Videolla, kuvan yläpuolella, näkyvät kuvan tärkeimmät tekniset tiedot.  Kuvan sisällä, sen oikeassa laidassa, puolestaan näkyy kuvan rajaussuhde reaaliaikaisesti. Aivan videon lopussa näkyvä kuva on siis täysin rajaamaton.

Niin videota kuin sillä näkyvää kuvaa ei ole editoitu mitenkään.

P.s. Idea tästä uudesta tavasta kertoa siitä, mitä olen tällä hetkellä kuvaamassa, syntyi sen valitettavan tilanteen seurauksena, että työtietokoneeni on edelleen vikaantumisensa takia käyttökiellossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.